Cyber Monday – sex tips för att spara pengar

Cyber Monday är årets största onlineshoppingdag och den närmar sig snabbt. Med rätt strategi kan du spara mycket pengar samtidigt som du får alla presenter du behöver. Här är några tips för att se till att du får ut det mesta av din Cyber Monday-shoppingupplevelse.

Planera innan vad du behöver – och var du kan köpa det

Organisation är nyckeln när det gäller att få ut det mesta av din Cyber Monday-shoppingupplevelse. Börja med att göra en lista över vem du vill köpa till – och vad du vill köpa dem. Du bör också undersöka priserna i förväg så att du vet var och hur mycket varje vara kostar. Slutligen, bestäm vilka butiker eller webbplatser du planerar att köpa från och se till att de erbjuder bra erbjudanden på Cyber Monday. Att ha en tydlig uppfattning om vad du vill ha – och var du kan få det – kommer att hjälpa till att säkerställa att du inte missar några möjligheter eller betalar för mycket för någonting.

Dra fördel av erbjudanden och kuponger  

Många butiker erbjuder ytterligare rabatter under hela veckan fram till Cyber Monday. Se till att dra nytta av dessa erbjudanden och kolla efter kuponger också; med lite tur kanske du hittar exklusiva rabatter som kan spara ännu mer pengar utöver redan rabatterade varor! Glöm inte heller cashback-erbjudanden – dessa kan hjälpa dig att öka dina besparingar ytterligare!

Skapa en inköpslista online

Det bästa sättet att säkerställa att du får allt du behöver är att skapa en inköpslista online. Detta hjälper dig att hålla reda på vilka varor du behöver och vilka varor som redan finns i din varukorg. Dessutom kommer det också att hjälpa dig komma ihåg vilka butiker som har de bästa erbjudandena så att när Cyber Monday rullar runt, är du redo att dra nytta av dem.

Ställ in prisvarningar

Prisvarningar är fantastiska verktyg för att hålla koll på priser över tid så att när något sjunker till sitt lägsta pris, vet du om det direkt. På så sätt, när Cyber ​​Monday kommer runt, är allt du behöver göra att kontrollera dina prisaviseringar och se var de bästa erbjudandena finns! Att sätta prisvarningar säkerställer också att om det finns något specifikt du vill ha men inte kan hitta ännu, är chansen stor att det så småningom kommer att bli tillgängligt till ett rabatterat pris under Cyber Monday.

Agera snabbt

De bästa erbjudandena säljs snabbt, så var redo att agera när Cyber Monday börjar. Se till att din dator är laddad och ha dina kreditkort till hands innan du loggar in på någon webbplats – du vill inte att något saktar ner din Cyber Monday-shoppingtur! Det är också viktigt att komma ihåg att många återförsäljare begränsar sina bästa erbjudanden efter kvantitet, så vänta inte för länge om det är något speciellt som fångar dig; då kan det vara borta för alltid!

Handla tidigt – eller sent!

Om du vill vara säker på att få tag i några av dessa superheta erbjudanden innan de säljs slut, se till att handla tidigt eller sent under Cyber Monday. De flesta återförsäljare tenderar att erbjuda sina bästa erbjudanden kl. 12.00 eller 18.00, eftersom de flesta antingen precis har börjat sin dag eller varva ner efter jobbet — så om du kan vara uppe sent eller vakna tidigt kan dessa tider vara utmärkta möjligheter för att få fantastiska rabatter!


Lycka till med ditt shoppande på Cyber Monday!